Laster inn bilder
  • images/top/image02.png
  • images/top/image04.png
  • images/top/image01.png
  • images/top/image05.png
  • images/top/image03.png


Hosting

Plasser dine servere i et stabilt og driftssikkert miljø. Vårt driftssenteret har ”ubegrenset” fiberbasert internett kapasitet og blant de beste i klassen med responstider, grunnet kort avstand til kjernenettet i Norge.
Fiberforbindelsen går under fjorden mellom Stokke og Tenvik. Forbindelsen er høyt prioritert, da dette er en del av det offentlige kjernenettet i Vestfold.
Senteret er miljømessig tilrettelagt med bl.a. kjøling fra sjøvann, varmegjenvinning og automatisk regulering av lys og temperatur.
Ustabil strøm og temperatur rapporteres driftsansvarlige øyeblikkelig via SMS.

Sikring
Alle servere er beskyttet med UPS, strømaggregat og vil derfor være operative ved strømstans.
Sikkerhetskopier blir oppbevart på fire forskjellige enheter og tre selvstendige lokasjoner - kombinert med RAID teknologi.
Senteret er overvåket med alarmer, videoopptak, nøkler og nøkkelkoder. Kun sertifisert personell har tilgang til driftssenteret.
Sikkerhetskopiering

Er du lei av å bytte backuptape? Er du sikker på at du får med deg alt? Vi kan tilby backup «ut av huset» til vårt driftssenter. Basert på «image» teknologi, kan vi raskt få på plass en midlertidig server. Dette reduserer unødvendig driftsstans og tap av data.