Mittkontor sky

Kraftfulle funksjoner
Ved å tilby IT-tjenester til mange kunder på én kraftig serverplattform, kan Visolit region sør gi små og mellomstore bedrifter tilgang til samme avanserte funksjoner som de store bedriftene

 

Mittkontor backup

Vårt driftsenter for backup tar backup av dine servere så mange ganger pr dag du ønsker. Ved virusangrep, ransomware og annet legges dine data raskt tilbake av våre tenkikere og du kan fortsette med firmaets kjernevirksomhet.  

 

remotedesktop
Kobling mot våre servere gjøres med RDP (Remote Desktop Protocol).  Under her er det linker til de forskjellige operativsystemer som finnes, og derved hvilke programmer som kan brukes. Klikk på det operativsystemet du har og følg oppskriften :-)  Hovedoppplysninger som trengs er:   datamaskinnavn, brukernavn og passord.  datamaskinnavn er firmanavn(eller forkortelse).mittkontor.no  brukernavn er  mittkontor\første-bokstav-i-fornavnet-ditt og hele etternavnet.  Ole Olsen blir mittkontor\oolsen.

win10logo

For å bruke Mittkontor med Windows 10 forusetter dette at du har kjørt WindowsUpdate med ALLE oppdateringer.

Les mer: Windows 10

win7
For å bruke Mittkontor med Windows Vista/ Windows 7  forusetter dette at du har kjørt WindowsUpdate med ALLE oppdateringer.

Les mer: Windows7