Mittkontor sky

Kraftfulle funksjoner
Ved å tilby IT-tjenester til mange kunder på én kraftig serverplattform, kan Visolit region sør gi små og mellomstore bedrifter tilgang til samme avanserte funksjoner som de store bedriftene

 

Mittkontor backup

Vårt driftsenter for backup tar backup av dine servere så mange ganger pr dag du ønsker. Ved virusangrep, ransomware og annet legges dine data raskt tilbake av våre tenkikere og du kan fortsette med firmaets kjernevirksomhet.  

 

Mittkontor kommunikasjon

Visolit region sør sine kommunikasjonstjenester sikrer bedriftens medarbeidere en stabil og pålitelig tilgang til mittkontor.no. Over tusen bedrifter og hjemmekontor benytter i dag en eller flere av Visolit region sør sine tjenester innen Internett og datakommunikasjon. Mobiltelefoni/mobildata dekkes ogå.

 


mangemobiler.jpg
Mange ønsker å ha epost, kontakter og kalender på sin mobiltelefon. Med Mittkontor er det meget enkelt.  Husk dog at hvis du bytter telefon, så ikke be din mobilforhandler om å ta backup og restore av kontaktene/kalenderen din. Det du vil oppleve da er at alt blir dobbelt opp. Rekorden sålangt på Mittkontor er en kunde som har gjort det 4 ganger og derved har alle kontaktene 4 ganger.

Følg anvisningene under tilpasset din mobiltelefon


Oppsett av mail på iPhone/iPad

Følg disse trinnene for å konfigurere Exchange ActiveSync-kontoen din på iOS-enheten.

Les mer: iPhone/iPad

win10mobile

Her er en enkel bildeguide til Windows10 Phone om hvordan du setter opp en Windows10 mobiltelefon mot Mittkontor

Les mer: Windows10 Phone