Laster inn bilder
  • images/top/image03.png
  • images/top/image04.png
  • images/top/image05.png
  • images/top/image02.png
  • images/top/image01.png


Lindtels kommunikasjonstjenester sikrer bedriftens medarbeidere en stabil og pålitelig tilgang til mittkontor.no.no, internett eller bedriftens interne nett. Tilgangen kan suppleres med e-postkontoer, sikkerhetstjenester og hosting av hjemmesider eller komplette servere. Over tusen bedrifter og hjemmekontor benytter i dag en eller flere av Lindtels tjenester innen Internett og datakommunikasjon.

Mobil tilgang
De fleste mobiloperatører inkluderer tilgang på 3G og 4G. Med 3G og 4G oppnås gode oppkoblingshastigheter på mobiltelefoner, nettbrett og bærbare PCer. Passer yppelig for brukere på farten med oppkobling til mittkontor.no.no – spør oss om om mobile flerdelingsløsninger for bla. hytte, båt, byggeplasser, etc.
ADSL
ADSL er en kostnadseffektiv oppkobling til fast lav pris, som kan brukes for oppkobling mot mittkontor.no.no, Internett og oppkobling mot bedriftens interne bredbåndsnett. Godt egnet til hjemmekontor. ADSL gir høy hastighet inn (nedlastning) og noe lavere hastighet ut (opplastning). Dette samsvarer godt med båndbreddebehovene til webaksess og mailklienter som utgjør brorparten av nett trafikken for typiske hjemmekontorer og små bedrifter.

SHDSL
SHDSL er bredbåndstilknytning med lik hastighet inn og ut (symmetrisk båndbredde). SHDSL er vår anbefaling for oppkobling til bedrifter og offentlige virksomheter, hvor fiber ikke er tilgjengelig. Benytter bedriften din tynne klienter, mittkontor.no.no, videokonferanse eller IP-telefoni, er SHDSL beste alternativ.

Fiber
For hovedkontor og bedrifter med behov for høy båndbredde, kan vi tilby aksess over optisk fiber. Fiberaksess kan benyttes for Internett tilgang, tilkobling til bedriftens interne nett eller sammenkobling av virksomheter (LAN-LAN).

Lindtels supplement
- Lokal kompetanse i telenettet
- Overvåking av linjene
- Lokal service og support
- Lokalt reservedelslager