Laster inn bilder
  • images/top/image01.png
  • images/top/image03.png
  • images/top/image05.png
  • images/top/image04.png
  • images/top/image02.png
Driftssenteret
Vårt driftssenter for servere, nettkontor og skytjenester er plassert i næringssenteret i Tenvik på Nøtterøy. Senteret har ”ubegrenset” fiberkapasitet og blant de beste i klassen med responstider på internett, grunnet kort avstand til kjernenettet i Norge.

Driftssenteret er miljømessig tilrettelagt med bl.a. sjøvannskjøling, varmegjenvinning og automatisk regulering av lys og temperatur. Alle servere er beskyttet med UPS, strømaggregat og vil derfor være operative ved strømstans. Ustabil strøm og temperatur rapporteres driftsansvarlige øyeblikkelig via SMS.

Driftssenteret er overvåket med alarmer, videoopptak, nøkler og nøkkelkoder. Kun sertifisert personell har tilgang.Lindtel as - Driftsenter

Adresse:
Tenvikveien 375
3140 Nøtterøy

Epost
post@mittkontor.no

Klikk på kartet for visning i Google Maps


Lindtel som samarbeidspartner
Lindtel er et selskap med sterk forankring i Vestfold. Selskapets virksomhet drives fra Smidsrødveien på Nøtterøy, med konsulenter lokalisert fra Holmestrand i nord til Sandefjord i sør.

Lindtels forretningside er å kombinere kommunikasjon-, tele- og it-tjenester til en totalleveranse for kundene.

For kundene gir dette enkelhet, med kun en leverandør å forholde seg til.

Disse sidene presenterer vårt ASP konsept mittkontor.no.no, men Lindtel er også en lokal tjenesteleverandør. Dette gir stor fleksibilitet, da vi kan tilby de løsninger og tjenester som er best tilpasset din bedrift.
Lindtel as - Hovedkontor

Adresse:
Smidsrødveien 4C
3120 Nøtterøy

Telefon
33 30 42 00

Epost
post@lindtel.no

Klikk på kartet for visning i Google Maps